Moja košarica
Poglejte košarico
Košarica je prazna
Posebna ponudba! Ne pozabite preveriti trenutno akcijo!
Moj toner
 

Pogoji uporabe

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji spletne trgovine www.moj-toner.si so sestavljeni v skladu s slednimi zakoni:

  • Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot)
  • Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1)
  • Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1)

Z oddajo naročila za nakup izbranih artiklov v naši spletni trgovini se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja.

Spletno prodajo na www.moj-toner.si izvaja podjetje Gremar d.o.o, Kratka ulica 3, 8250 Brežice, vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Brežicah in matično številko 6640354000. Podjetje je davčni zavezanec.

 

 

NAROČANJE

Artikle lahko naročite kot gost moj-toner.si z enkratim vpisom v spletno trgovino ali kot član s potrjeno registracijo v spletni trgovini moj-toner.si. Kot član spletne trgovine moj-toner.si pridobite 5% popust pri naslednjem nakupu v spletni trgovini www.moj-toner.si.

Registracija ni pogojena z nakupom, lahko pa se opravi tudi med postopkom nakupa. Kupec prejme potrdilo o nakupu po elektronski pošti na svoj naslov in tako od tega trenutka dalje veljajo pogoji poslovanja, ki so veljavni ob potrditvi nakupa.  

 

 

CENE

Vse cene v spletni trgovini moj-toner.si so v evrih (€) in vključujejo DDV. Pridružujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do preklica oziroma umika. Cena izdelka je veljavna v trenutku nakupa.

 

 

DOSTAVA IN STROŠKI POŠILJANJA

Dostava opravlja pogodbeni partner Pošta Slovenije in je brezplačna pri naročilu nad 20,00 €.

Vsi ostali pogoji o dostavi se upoštevaju v skladu z opisanimi pravili na naslednji povezavi - DOSTAVA.

 

 

PLAČILNI POGOJI

V spletni trgovini moj-toner.si so možni naslednji načini plačila:

Po predračunu, ki ga prejmete na mail, po prejetju naročila. Po opravljenem plačilu predračuna (moj-toner.si) steče postopek dobave v dogovorjenem roku.
Po povzetju (z gotovino)

 

 

REKLAMACIJA IN GARANCIJA

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko kupec brez navedenih razlogov odstopi od pogodbe in že prejeto blago vrne podjetju (na lastne stroške) nemudoma oz. najkasnej v roku 14. dni. Šteje se, da je potrošnik pravočasno vrnil blago, če ga je poslal pred iztekom 14. dnevnega roka za vračilo. Odstopni rok začne teči, ko potrošnik prejme blago.

Garancijski zahtevki se upoštevajo v skladu z opisanimi pravili na naslednji povezavi - GARANCIJA.

 


PRITOŽBE IN SPORI

V primeru nevšečnosti lahko kupec kontaktira prodajalca www.moj-toner.si na telefonsko številko 07 49 93 115 ali na elektronski pošti info@moj-toner.si.

Pritožbe se oddajo preko elektronske pošte info@moj-toner.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen in se skuša rešeti sporazumno v nasprotnem primeru je za reševanje spora pristojno Okrožno sodišče v Brežicah.