Moja košarica
Poglejte košarico
Košarica je prazna
Posebna ponudba! Ne pozabite preveriti trenutno akcijo!
Moj toner
 

Ali so kompatibilne kartuše enake kvalitete?

 

Ali so kompatibilne kartuše enake kvalitete?

Ali so kompatibilne kartuše enake kvalitete?

Ponavadi smatramo, da so nadomestne stvari slabše kot originalne. V večini primerov je to res, ampak to ne velja v primeru nadomestnih kartušah. Originalne barve so ponavadi dražje, včasih tako zelo, da se nam bolj splača kupiti nov tiskalnik.  Prav rako se zelo hitro porabljajo, kar posledično pomeni, da je to resen strošek če uporabljamo originalne kartuše, predvsem če veliko tiskate.

Kot alternativa obstajajo kompatibilne kartuše in tonerji, kateri so:

  1. CENEJŠE - za ceno ene originalne kartuše, lahko dobite 2 ali 3 kompatibilne kartuše 
  2. EKONOMIČNE - kompatibilne kartuše lahko natisnejo več
  3. ENAKE KAKOVOSTI - proizvajalci nadomestnih kartuš, dajejo veliko pozornost na kvaliteto
  4. OKOLJU PRIJAZNE - prazne kartuše se reciklirajo

Vprašanje kvalitete kompatibilnih črnil - Kako je mogoče, da je kompatibilna kartuša cenejša in celo boljše kvalitete?

Bistvo je, da se proizvajalci kompatibilnih tonerjev in kartuš zaradi konkurence in slabega ugleda ponaredkov, veliko bolj trudijo in prizadevajo za kvaliteto, da bi si na tržišču izborili svoj tržni delež. Na ta način postanejo čez čas resna nevarnost za proizvajalce originalnih kartuš in tonerjev, ki so ponavadi proizvajalci tiskalnikov. V vsakem primeru bodo proizvajalci zaslužili, ko boste kupili original kartuši ali nov tiskalnik.

Vsakdo, ki enkrat proba kompatibilno kartušo ali toner, spozna da se mu ta izplača glede na ceno in kvaliteto nadomestne kartuše ali tonerja.

Kaj je potrebno paziti pri nakupu kompatibilnih kartuš ali tonerjev?

Na tržišču obstajajo dobavitelji, ki uporabljajo cenene in nekvalitetne kartuše in hkrati ekološko nespremenjlive sestavine pri polnjenju. Predlagamo, da se pred nakupom pozanimate katere kartuše oz. tonerje kopujete. Ko boste našli kvalitetnega proizvajalca ste se rešili skrbi za daljše obdobje življenja.

Prav tako lahko pocenske kartuše in tonerji poškodujejo vaš tiskalnik. Če je vaš tiskalnik še v garanciji in vam ga ponaredek poškoduje. V tem primeru, vam proizvajalec ne bo upošteval garancije. 

Mi Vam nudimo kompatibilne kartuše in tonerje visoke kvalitete in vseh barv ter poskrbimo, da sm okolju prijazni. Garantiramo, da so naši nadomestni tonerji in kartuše kvalitetni in prevazmemo vsakršno reklamacijo, katera bi se morebiti zgodila na vašem tisklaniku pri uporabi naših nadomestnih kartuš ali tonerjev.

Prav tako, lahko pri nas najdete seznam tiskalnikov, ki so združljivi oz. kompatibilni ter vse druge podatke o kartušak in tonerjvih v naši spletni trgovini www.moj-toner.si

Za dodatne nasvete in informacije nas lahko kontaktirate preko maila info@moj-toner.si ali telefona 07 49 93 115 in naši strokovnjaki Vam bodo z veseljem pomagali.