Moja košarica
Poglejte košarico
Košarica je prazna
Posebna ponudba! Ne pozabite preveriti trenutno akcijo!
Moj toner
 

NE SPREGLEJTE NAŠE TRENUTNE AKCIJE…

 

NE SPREGLEJTE NAŠE TRENUTNE AKCIJE…

 

1. AKCIJA - TONER HP Q2612A (kompatibilni)

Cena: 24,91 € -----> 24% OFF -----> AKCIJSKA CENA: 18,91 €

*Brezplačna poštnina!

Klikni na sliko za naročilo...

 

 

2. AKCIJA - TONER CANON FX-10 (kompatibilni)

Cena: 24,91 € -----> 24% OFF -----> AKCIJSKA CENA: 18,91 €

*Brezplačna poštnina!

 

Klikni na sliko za naročilo...

 

3. AKCIJA - HP CE505X/280X (kompatibilni)

Cena: 38,91 € -----> 32% OFF -----> AKCIJSKA CENA: 26,60 €

*Brezplačna poštnina!

Klikni na sliko za naročilo...

 

4. AKCIJA - Epson -T0711 Črna 3KOS (kompatibilni)

Cena: 9,88 € -----> 41% OFF -----> AKCIJSKA CENA: 5,86 €

Klikni na sliko za naročilo...

 

 
 

Kako izbrati tiskalnik ali multifunkcijsko napravo?

Kako izbrati tiskalnik ali multifunkcijsko napravo?

Na hitro se digitalne naprave delijo na brizgalne in laserske. Cenovno se vse začne s tiskalniki in multifunkcijskimi napravami na črnila. Tehnološko gledano gre za brizganje črnila na papir.

Proizvajalci ponujajo veliko različnih modelov. Skupno jim je, da najcenejši v nastavitvi višje ločljivosti tiskajo relativno počasi, da so tonerji dragi in majhnih kapacitet, da se lahko papir zaradi tekočega stanja črnila zguba ter da barve niso vodno obstojne in se lahko v primeru prekrivanja z označevalci razmažejo.

Ne ravno veliko muzike za niti ne malo denarja. Vendar je treba priznati, da za nezahtevne uporabnike (ob pravilni izbiri papirja), ki malo tiskajo, vse skupaj zadošča.

Ponudba se nadaljuje z dražjimi laserskimi napravami. V tem primeru postopek tiskanja oziroma izpisovanja poteka drugače. Bistvo pa je droben dvokomponentni prah.

Ena komponenta prahu ima lastnost prevajanja električnega toka in poskrbi, da se vsebina dokumenta prek enote LED, laserske, boben ali razvijalne enote prenese na papir.

Druga komponenta prahu je topna ob visokih temperaturah in se prek obdelave z grelno enoto sprime s papirjem. Kopije so zelo kakovostne, precej odporne proti tekočini in tako tudi odporne proti prekrivanju z označevalci, papir se ne guba, hitrosti izpisa pa so velike.

Najboljši, najdražji digitalni tiskalniki za profesionalno uporabo so laserski. Za obdelavo in dodelavo tiskovin imajo podporo zunanje procesne enote (RIP-a). Za optimalno uporabo jih je treba vsake toliko kalibrirati. Lahko imajo priključen »finišer«, ki na koncu tiskovine po potrebi spne, luknja ali zgiba. Glavne prednosti digitalnega tiskanja v primerjavi s klasičnim so v možnosti »personaliziranja« tiskovin (torej, da je vsaka kopija drugačna) in nižjih stroških majhnih naklad.

 

Priporočamo, da se za nasvet obrnete na nas in nam zaupate svoje želje na mail info@moj-toner.si ali nas pokličete in vam bomo z veseljem pomagali z nasveti o nakupu primernega tisklanika za vas 07 49 93 115!

 
 

5 vprašanj pred nakupom tiskalnika

5 vprašanj pred nakupom tiskalnika

Brezpapirno poslovanje je sicer že vse okoli nas, a vendar še vedno tiskamo. Ko boste razmišljali o nakupu novega, je tukaj nekaj točk, ki jih preletite, preden se odločite za tiskalnik, ki vam bo najbolj ustrezal:

  1. Kateri tip uporabnika ste?
  2. Tehnologija: Brizgalni ali laserski?
  3. Katere funkcije potrebujete?
  4. TCO ali kako vplivajo na nakup cene barvil in tonerjev?
  5. Koliko ste pripravljeni plačati?

Mimogrede, ste vedeli, da če mesečno natisnete do 100 dokumentov in deset barvnih slik, se vam bolj splača kupiti poceni tiskalnik z dragimi kartušami, kot obratno? Več o tem v novi številki revije Računalniške novice, ki je že na voljo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.

 
 

Poglejte naše EPSON kartuše PO SUPER CENAH!

Poglejte naše EPSON kartuše PO SUPER CENAH!

EPSON T1811/2/3/4 komplet nadomestnih kartuš  samo: 13,80€ z ddv

EPSON T0711/2/3/4 komplet nadomestnih kartuš  samo: 10,80€ z ddv

EPSON T1281/2/3/4 komplet nadomestnih kartuš  samo: 11,90€ z ddv 

 

Vsa povpraševanja lahko naročite na telefon 07 49 93 115 ali preko maila info@moj-toner.si

 
 

Ali so kompatibilne kartuše enake kvalitete?

Ali so kompatibilne kartuše enake kvalitete?

Ponavadi smatramo, da so nadomestne stvari slabše kot originalne. V večini primerov je to res, ampak to ne velja v primeru nadomestnih kartušah. Originalne barve so ponavadi dražje, včasih tako zelo, da se nam bolj splača kupiti nov tiskalnik.  Prav rako se zelo hitro porabljajo, kar posledično pomeni, da je to resen strošek če uporabljamo originalne kartuše, predvsem če veliko tiskate.

Kot alternativa obstajajo kompatibilne kartuše in tonerji, kateri so:

  1. CENEJŠE - za ceno ene originalne kartuše, lahko dobite 2 ali 3 kompatibilne kartuše 
  2. EKONOMIČNE - kompatibilne kartuše lahko natisnejo več
  3. ENAKE KAKOVOSTI - proizvajalci nadomestnih kartuš, dajejo veliko pozornost na kvaliteto
  4. OKOLJU PRIJAZNE - prazne kartuše se reciklirajo

Vprašanje kvalitete kompatibilnih črnil - Kako je mogoče, da je kompatibilna kartuša cenejša in celo boljše kvalitete?

Bistvo je, da se proizvajalci kompatibilnih tonerjev in kartuš zaradi konkurence in slabega ugleda ponaredkov, veliko bolj trudijo in prizadevajo za kvaliteto, da bi si na tržišču izborili svoj tržni delež. Na ta način postanejo čez čas resna nevarnost za proizvajalce originalnih kartuš in tonerjev, ki so ponavadi proizvajalci tiskalnikov. V vsakem primeru bodo proizvajalci zaslužili, ko boste kupili original kartuši ali nov tiskalnik.

Vsakdo, ki enkrat proba kompatibilno kartušo ali toner, spozna da se mu ta izplača glede na ceno in kvaliteto nadomestne kartuše ali tonerja.

Kaj je potrebno paziti pri nakupu kompatibilnih kartuš ali tonerjev?

Na tržišču obstajajo dobavitelji, ki uporabljajo cenene in nekvalitetne kartuše in hkrati ekološko nespremenjlive sestavine pri polnjenju. Predlagamo, da se pred nakupom pozanimate katere kartuše oz. tonerje kopujete. Ko boste našli kvalitetnega proizvajalca ste se rešili skrbi za daljše obdobje življenja.

Prav tako lahko pocenske kartuše in tonerji poškodujejo vaš tiskalnik. Če je vaš tiskalnik še v garanciji in vam ga ponaredek poškoduje. V tem primeru, vam proizvajalec ne bo upošteval garancije. 

Mi Vam nudimo kompatibilne kartuše in tonerje visoke kvalitete in vseh barv ter poskrbimo, da sm okolju prijazni. Garantiramo, da so naši nadomestni tonerji in kartuše kvalitetni in prevazmemo vsakršno reklamacijo, katera bi se morebiti zgodila na vašem tisklaniku pri uporabi naših nadomestnih kartuš ali tonerjev.

Prav tako, lahko pri nas najdete seznam tiskalnikov, ki so združljivi oz. kompatibilni ter vse druge podatke o kartušak in tonerjvih v naši spletni trgovini www.moj-toner.si

Za dodatne nasvete in informacije nas lahko kontaktirate preko maila info@moj-toner.si ali telefona 07 49 93 115 in naši strokovnjaki Vam bodo z veseljem pomagali.

 

 

 

 
 

Prvi tiskalnik Samsung z Androidom

Prvi tiskalnik Samsung z Androidom

Podjetje Samsung je uporabnost tiskalnikov potisnilo na nov nivo...

... saj jih je opremilo z mobilnim operacijskim sistemom Android, ki jih trenutno uporablja na področju mobilne telefonije, tabličnih računalnikov in pametnih ročnih ur. Večnamenski tiskalniki družine Smart MultiXpress so navdušili obiskovalce tehnološkega sejma IFA 2014, saj poenostavljajo sam proces tiskanja. K temu levji delež predstavlja tablični računalnik, ki je opremljen z 10,1-palčnim (25,7-centimetrskim) zaslonom.
V večnamenski tiskalnik vgrajen tablični računalnik Android omogoča predogled dokumentov, ki jih uporabnik želi natisniti, po potrebi pa jih je mogoče celo urediti. Z uporabo novosti je mogoče natisniti spletne strani, elektronska sporočila, fotografije in druge dokumente tudi brez uporabe osebnega računalnika, saj je tablico mogoče povezati z internetom. Neposredno tiskanje vsebin shranjenih na pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih pa je na voljo tehnologija NFC Pro.
Podjetje Samsung bo ponudilo v prodajo kar širi različne modele tiskalnikov družine Smart MultiXpress z Androidom, in sicer večnamenski barvni tiskalnik A3 X4300 Series, večnamenski tiskalnik A3 K4350, večnamenski tiskalnik A4 M5370 in tiskalnik A4 M4580. Upajmo, da bodo novi tiskalniki podjetja Samsung kmalu naprodaj tudi pri nas. (Vir: racunalniske-novice.com)

 
 

Kako izbrati pravi tiskalnik?

Kako izbrati pravi tiskalnik?

Izbira pravega tiskalnika je lahko kar zahtevna naloga, kot tudi izbira vsega ostalega. Obstaja več različnih tehnologij izpisa med katerimi lahko izbirate. Vsak od njih je prilagojen različnim potrebam. Prav tako lahko izbiramo med velikim številom dodatnih funkcij, kot recimo scanner, fax, reže za spominske kartice, obojestransko tiskanje, povezave, itd.

Najbolj pogosto lahko rečemo, da so in-jet, tako imenovani tintni tiskalniki, namenjeni izpisu fotografij ter izpisu manjšega številu strani. Laserski tiskalniki pa so namenjeni večjemu številu kopij v črno beli ali v barvni različici.

Za hišno uporabo

Hišni tiskalnik mora izpolnjevati veliko funkcij, ker se od njega veliko pričakuje. Hišni tiskalnik bo služil za raznorazna tiskanja, od novic, člankov, knjig, seminarjev, fotografij z družino… In vse to znotraj omejenega budgeta. Iz tega razloga je najboljša izbira zmogljiv in cenovno ugoden manjši in-jet tiskalnik. Cenovna kategorija takšnih tiskalnikov se vrti okoli 70 evrov. Takšni tiskalniki so dizajnirani, da omogočajo zadovoljiti raznolike potrebe, če jih ne koristimo vsakodnevno in če se zadovoljimo s hitrostjo izpisa.

Če tiskate veliko količino dokumentov, lahko uporabimo poceni črno-bel laserski tiskalnik. Dodatno imamo lahko manjši in-jet , kateri je specializiran za izpis fotografij.

Če se ukvarjate z digitalno fotografijo

Vsaki In-jet lahko tiska fotografijo vendar, če želite fotografijo z vsemi detajli,  vam je potreben tiskalnik, kateri je narejen specifično za tiskanje fotografij. Če iščete takšen tiskalnik, glejte specifikacijo in karakteristike katere kartuše uporablja, kakšna je resolucija izpisa, kateri papir lahko uporabljate in kateri programi za obdelavo slik pripadajo. Če planirate nabaviti takšen tiskalnik, vsekakor preučite kompaktne tiskalnike izključno za izpis fotografij. Oni so prilagojeni za tiskanje fotografije, večina jih uporablja tehnologijo termosublimacijskega izpisa in omogočajo direktni izpis iz fotoaparata.

Če imate manjšo pisarno in tudi tiskate fotografije, razmislite o nabavi multifunkcijskega (All in one) tiskalnika. Proizvajalci teh naprav iz leta v leto izboljšujejo foto izpis in scaner ter nudijo zelo dobro kvaliteto izpisa fotografije. Zraven tega so novi modeli opremljeni z režami za spominske kartice, LCD ekranom za predogled fotografij in veliko drugih dodatkov za fotografije.

Manjši poslovni uporabniki

Če imate manjšo pisarno doma, ali veliko delate od doma, so multifunkcijski tiskalniki odlična izbira. Tiskalniki poznani kot »all in one« kombinirajo in-jet ali laserski tisklanik s scenerjem, fotokopirnikom ter fax-om. Na ta način prihranijo vaš prostor ter denar. Čeprav se lahko nabavijo za manj kot 80 evrov, je kljub temu priporočljivo, da se nameni malo več denarja in se izbere model z možnostjo fax-a in samodejnim podajalnikom papirja za enostavno faxsiranje in kopiranje večjega števila kopij.

Če že uporabljate samostojni fax ali scaner, razmislite o nabavi laserskega tiskalnika, črno belega ali barvnega, odvisno od vaših potreb oz. budgeta.

Večji poslovni uporabniki

Če potrebujete delavski tiskalnik za več uporabe, je laserski tiskalnik z poudarkom na možnost priključitve na mrežo, najboljši izbor. Ti tiskalniki so dizajnirani, da istočasno lahko prejmejo večje število nalog za izpis, zato imajo večji procesor, več spomina, ter so zmožni izpisati več kot 20 strani na minuto. Prav tako imajo tonerje z večjo kapaciteto izpisa in imajo večje predalnike za papir. Vsekakor bodite pozorni na modele z maksimalnim izpisom od najmanj 2000 strani/mesec.

Alternativa je lahko tudi in-jet tiskalnik, če vaša ekipa nima večje potrebe po tiskanju in kljub temu obstajajo modeli kateri imajo možnost mrežne povezave.

 
 

Plačate preveč za toner katerega koristite?

Plačate preveč za toner katerega koristite?

Večina ljudi ne ve veliko o nadomestnih ali obnovljenih tonerjih za tiskalnike.

Določen del jih verjame, če bodo kortistli nadomestne tonerje, bodo izgubili ganarcijo na tiskalniiku. To ni res. V kolikor je vaš tiskalnik pod garancijo in ste se odločili, da boste koristili nadomestne tonerje, vam garantiramo, da vam bomo krili vse stroške, ki bi nastali ob uporabi naših tonerjev.

Nadomestni tonerji “moj-toner” so narejeni po standartih proizvajalca originalnih tonerjev. www.moj-toner.si garantira, da je kvaliteta nadomestnih tonerjev enakopravna tonerjem proizvajalcev originalov. Garantiramo, da bo naš nadomestni toner natisnil enako število kopij, ter enake kvalitete kot originalni toner proizvajalca.

Glavni razlog zakaj velika večina plačuje enkrat večjo ceno, za originalne tonerje je, ker verjamejo v reklame velikih podjetij. Velike oglaševalske kampanje porabljajo milijone dolarjev, da vas prepričujejo, da ne uporabljajte nadomestnih tonerjev. Prikazujejo proizvajalce in distributerje nadomestnih tonerjev, kot sumljive ljudi, ki prodajajo sumljivo robo. Kaj mislite od kod jim denar za tako velike marketinške kampanje? Iz prodaje originalnih tonerjev po enkrat večji ceni!

Da je ironija še večja, večina od velikih podjetij sama prodajajo obnovljene tonerje za tiskalnike pod svojo blagovno znamko. Poglejte nalepke na originalnih tonerjih, kjer na večini piše, da je narejeno iz obnovljivih delov (manufectured from new and recycled part).

Naš nadomestni toner je cenejši ali samo poceni! Garantiramo, da vam bomo vrnili denar, če ne boste zadovoljni s kvaliteto naših nadomestnih tonerjev. Če slučajno pride do kakršnekoli škode, jo bomo poravnali.

Zato uporabljajte preverjene nadomestne tonerje in zmanjšate svoje stroške tudi do 70% (v primerjavi z originalnimi tonerji določenih proizvajalcev).